top of page
golden-white-marble-textured-background.

KANDIDAAT

Ben jij een support professional, werkzaam binnen de advocatuur of het notariaat en sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen deze branche?

 

Of ben jij een starter en ambieer jij een mooie support rol bij een van de leukste advocaten- of notariskantoren in de regio van Amsterdam of Brabant?

Daarbij kan ik je helpen! Creemers Recruitment heeft diverse interessante vacatures open staan bij uiteenlopende opdrachtgevers.

DSC_0517.jpg

WERKWIJZE

Graag maak ik kennis met jou om erachter te komen wat jou beweegt en wat je belangrijk vindt in een functie en werkgever.  

In een persoonlijk gesprek ontdek ik graag jouw capaciteiten, competenties en intrinsieke- en extrinsieke motivatie. Als jij en ik ervan overtuigd zijn dat er een match is met een opdrachtgever dan stel ik je graag voor. Gedurende het gehele sollicitatietraject zorg ik voor een uitgebreide en persoonlijke begeleiding. Discretie en integriteit zijn vanzelfsprekend als je met mij in gesprek gaat. 

 

Gesprekken voer ik het liefst in een informele setting. Denk dan bijvoorbeeld aan een wandeling, koffieafspraak of lunch.

Afspraken na werktijd zijn uiteraard ook mogelijk. Wil je eens praten? Neem dan gerust contact met mij op.

bottom of page