top of page
golden-white-marble-textured-background.

Juridisch Secretaresse Corporate (24 uur)

Als Juridisch Secretaresse ben jij het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Je werkt samen met een heel leuk jong team. De meeste secretaresses in dit team zijn nog bezig met een opleiding, zoals bijvoorbeeld de (pre)-master Rechtsgeleerdheid.

 

Voor deze functie als Juridisch Secretaresse hoef je geen ervaring te hebben in een secretariële rol. Wat wel heel erg belangrijk is, is dat je affiniteit met de advocatuur en een service- en dienstverlenende instelling hebt.

 

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de administratieve aspecten van de Corporate praktijk. Zoals het intern aanmelden van nieuwe zaken, het voorbereiden van dossierstukken, het coördineren van afspraken tussen cliënten en advocaten, tijdschrijven van de partner en engagement letters maken. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het e-mail beheer. Het screenen van binnenkomende e-mails, deze onderverdelen naar prioriteit, e-mails doorzetten naar anderen om opgepakt te worden of aan de partner/ advocaten voorleggen ter behandeling.

 

Je organiseert ook activiteiten voor de partners/ advocaten. Zoals events met cliënten, diners, presentaties en andere marketing gerelateerde bezigheden. Je boekt reizen en chauffeurs voor de partner en past reserveringen aan indien nodig.

 

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan dit kantoor:

Dit prachtige boutique kantoor is net helemaal verbouwd. Alles in het kantoor is splinternieuw!  Je komt te werken in een van de mooiste panden aan het Vondelpark in Amsterdam.

Als Juridisch Secretaresse maak je echt onderdeel uit van het hele team, op vrijdagmiddag kan je gezellig aansluiten op de borrel om het weekend in te luiden met de advocaten en partners. Het is een jong en hecht team wat zichzelf kenmerkt door enthousiasme en plezier. Het kantoor loopt voorop en staat hoog aangeschreven in de markt.

Zijn dit jouw kwaliteiten en competenties?

·     HBO werk- en denkniveau;

·     Uitgebreide kennis van Microsoft Office;

·     Goede spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;

·     Service- en dienstverlenende instelling;

·     Communicatief en enthousiast;

·     Last but not least, je houdt van gezelligheid.

 

Het aanbod

·     €2.600 - €3.500 bruto p/m o.b.v. fulltime (afhankelijk van kennis en ervaring);

·     24-urige werkweek;

·     27 vakantiedagen o.b.v. fulltime;

·     Volledige reiskostenvergoeding;

·     Gezonde lunch, gezellige kantoorborrels, hou je van skiën of van sneeuw? Ga dan mee op ski reis met het hele kantoor.

Favicom wit.png

Wilt u nadere informatie over mijn dienstverlening of heeft u behoefte aan een vrijblijvende kennismaking?

 

Neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06– 18966032 of info@creemersrecruitment.com   

contact
bottom of page